Loopia med WordPress

WordPress med Loopia är bäst för dig som har grundläggande kunskap om servrar och programmering och som vill kunna specialanpassa innehållet och utseendet på din blogg efter dina behov. Med WordPress hos Loopia så har du full kontroll över din blogg och har tillgång till hela WordPress utbud av mallar och tillägg.

FördelarNackdelar
– Fullständig kontroll över hela bloggen
– Stort utbud att mallar och tillägg
– Starta webbutik i bloggen
För de med djupare teknisk kompetens:
– Möjlighet att flytta hela bloggen och innehållet
– Möjlighet att göra egna mallar och tillägg
– Komplicerat om du vill göra större anpassningar
– Kräver teknisk kompetens om du vill gå ifrån de mest basala grunderna
– Finns ej som gratis-alternativ
– Kräver kontinuerligt underhåll

Med en egen version av WordPress gör att du har möjlighet att anpassa bloggen precis som du vill. WordPress har flera tusen gratismallar på nätet och ytterligare tusentals tillägg till bloggen. Om du har hyfsade programmeringskunskaper kan du även göra egna mallar och tillägg för att styra innehållet på din blogg precis som du vill. Detta kräver dock vissa tekniska förkunskaper.

WordPress har också stöd för att lägga in en egen webbutik om du vill sälja saker på bloggen. Med tillägget WooCommerce kan du med vissa tekniska åtgärder göra om bloggen till en butik och börja sälja egna produkter direkt på bloggen. Detta kräver dock vissa tekniska förkunskaper och en rätt stor erfarenhet av WordPress.

Det är enkelt att komma igång med WordPress med Loopia då de har en snabbstart-lösning för deras webbhotellerbjudanden. Det enda du behöver göra är att beställa ett webbhotellspaket och sedan trycka på installera WordPress så får du grundfunktionaliteten installerad.

Betyg 4 av 5.

Etiketter: